Folk algas Viljandi rannavalvele rahulikult

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
G4S Eesti rannavalvur Kevin Aas eile Viljandi järve rannas korda pidamas. Päevasel ajal on Viljandi järve ääres ametis kaks rannavalvurit, Paala järve plaažil valvab üks rannavalvur.
G4S Eesti rannavalvur Kevin Aas eile Viljandi järve rannas korda pidamas. Päevasel ajal on Viljandi järve ääres ametis kaks rannavalvurit, Paala järve plaažil valvab üks rannavalvur. Foto: Gerthrud Grents

Neljapäeval alanud pärimusmuusika festival on suvemeeleolus Viljandisse ja randa toonud küll rohkem rahvast, aga esialgu läks rannavalvuritel rahulikult. Inimesi vette meelitavat kolmekümnekraadist sooja on oodata täna ja homme.

Rannas korda pidava firma G4S Eesti kommunikatsioonijuht Reimo Raja ütles eile enne keskpäeva, et parasjagu viibis Viljandi järve rannas poolsada inimest, neist osa tegi sporti. Ta nentis, et rannaliste arvu arvestades oli tavapärane suvine hilishommik.

«Midagi erilist juhtunud pole, neljapäeval saatis rannavalve Viljandi järve äärest ära kaks purjus meest,» lausus Raja.

Ühtlasi tuletas ta meelde, et plaažile pole mõistlik kaasa võtta klaaspudeleid. Kolmapäeval kella 18.45 ajal pöördus Viljandi rannas valvurite poole mees, kelle viieaastane poeg oli vees klaasikillu jalga astunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles