Viljandi veemotospordi värske täiendus krooniti Eesti meistriks

Priscilla Õmblus
Copy
Möödunud nädalavahetusel Lätis maailmameistrivõistlustel oma klassis viiendaks sõitnud Viljandi motospordiklubi Nord värske täiendus Kalvin Thomas Royster parandas nädal hiljem tulemust ning tuli Tallinnas Eesti meistriks.
Möödunud nädalavahetusel Lätis maailmameistrivõistlustel oma klassis viiendaks sõitnud Viljandi motospordiklubi Nord värske täiendus Kalvin Thomas Royster parandas nädal hiljem tulemust ning tuli Tallinnas Eesti meistriks. Foto: Viesturs Lācis

Viljandi veemotosportlastel on seljataga tegus ja edukas juulikuu: kui üle-eelmisel nädalavahetusel jõudis noor järelkasv Lätis Aluksnes noorteklassi GT-15 MM-klassi maailmameistrivõistlustel parima viie sekka, siis möödunud nädalavahetusel pälvis Nord veemotospordiklubi kasvandik Kalvin Thomas Royster Harku järvel Tallinna ja Eesti meistri tiitli.

Üle-eelmisel nädalavahetusel kogunesid Lätis Aluksnes maailma parimad noorteklassi GT-15 piloodid, et võistelda maailmameistri tiitli eest: võistlustules oli 22 sportlast kümnest riigist. Kohalikest sõitjatest parimana pälvis viienda koha Kalvin Thomas Royster.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles