Rannavolletajad täidavad kodulinna väljakud paremikega

Priscilla Õmblus
Copy
Võrkpalli täis nädalavahetus toob Viljandisse üle poole tuhande võrkpalluri igal tasemel ja igas vanuses. Tavapärase järve ääres mängimise asemel kolitakse osa mänge ka linnaruumi, Centrumi parklasse.
Võrkpalli täis nädalavahetus toob Viljandisse üle poole tuhande võrkpalluri igal tasemel ja igas vanuses. Tavapärase järve ääres mängimise asemel kolitakse osa mänge ka linnaruumi, Centrumi parklasse. Foto: Marko Saarm

Homsest saab Viljandis hoo sisse rannavollekeskne nädalavahetus, mil selgitatakse Eesti karikavõitjad nii meeste, naiste kui noorte arvestuses. Võistluste kulminatsiooniks on liivaga kaetud Viljandi Centrumi parklasse rajatud grand prix’ peaväljakul peetavad kohtumised «Aunman Cupil», kui Eesti paremik selgitab mees- ja naispaaride karikavõitjaid.

Laupäeval ja pühapäeval Viljandi Centrumi parklas asuval peaväljakul ja järveäärsetel võrkpalliväljakutel peetav Eesti rannavolle grand prix’ viies etapp, mis on ühtlasi karikavõistluste finaal, meelitab linnapilti Eesti 16 parimat siinset rannavolle nais- ja meespaari. Võistlustulle pääsevad varem Rakveres, Tartus ja Tallinnas peetud karikasarja etappidel enim punkte teeninud paarid nii meeste kui naiste arvestuses.

Teisisõnu mängitakse Viljandis välja Eesti tähtsuselt teine tiitel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles