Tulevik loovutas punkte idanaabrile

Priscilla Õmblus
Copy
Kui mai lõpus tuli Narva Transil Viljandi Tuleviku koduväljakul 1:1 viigiga leppida, siis kaks kuud hiljem võeti oma koduväljal 3:2 võit.
Kui mai lõpus tuli Narva Transil Viljandi Tuleviku koduväljakul 1:1 viigiga leppida, siis kaks kuud hiljem võeti oma koduväljal 3:2 võit. Foto: Elmo Riig

Eelmisel pühapäeval kohtusid Narvas Kreenholmi staadionil Premium-liiga 20. voorus Viljandi Tulevik ja Narva Trans, kes koduväljakul mängides viljandlastele külalislahkust üles ei näidanud ning võttis napi 3:2 võidu. Seejuures läks Tulevik juba vähem kui esimesest mänguminutist Kaimar Saagi täpsest jalast mängu juhtima, ent sellele ei olnud vastast narvakate kõigi kolme väravavõrgu sahina autorile Eric McWoodsile.

«Hetkel on meie tase selline. Tuleb endale ausalt otsa vaadata. Teeme tööd, tööd ja veel kord tööd, et suuta need üheväravalised kaotused lõpuks ometi ka enda kasuks pöörata,» nentis Tuleviku jalgpalliklubi peatreener Sander Post pärast mängu esindusklubi kodulehe vahendusel. «Kaotusmäng küll, aga palju on siit positiivset kaasa võtta. Ennekõike just palliga mängu ja julguse koha pealt,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles