Viljandist sirgunud nurgaründaja siirdub Kreeka tippklubisse

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Kristiine Miilen on kerkinud Eesti koondise naiskonna vedajaks ja lõpuks ka suurimaks punktitoojaks.
Kristiine Miilen on kerkinud Eesti koondise naiskonna vedajaks ja lõpuks ka suurimaks punktitoojaks. Foto: Sander Ilvest

Viljandi võrkpallur Kristiine Miilen, kes lõppenud hooajal mängis Prantsusmaal, siirdub sügisest Kreeka liigasse ning ta liitus mullu hõbeda saanud Naxose saare klubiga Pannaxiakos.

Kreeka klubi pressiteates avaldatakse head meelt, et 23-aastane ja 183 sentimeetri pikkune Miilen Pannaxiakosega liitus ning avaldatakse lootust, et viljandlanna aitab naiskonna viia klubijuhtide seatud eesmärgini. Kõrgeid sihte seab klubi nii koduliigas kui rahvusvahelistel võistlustel.

Miilen ütles pressiteate vahendusel, et on kuulnud Kreeka liiga kohta palju head ning hiljuti mängis ta Eesti koondise rivistuses Kreeka vastu ja veendus, et vastased olid heal tasemel. Uues klubis loodab Miilen mängijana edasi areneda.

Miilen alustas võrkpalli mängimist Viljandi spordikoolis ning täiskasvanute seas oli tema esimene naiskond Viljandi Metall. 2015. aastal sõlmis ta lepingu Soome liigas mängiva Rovaniemi naiskonnaga ning 2017. aastal liikus Prantsusmaale Saint-Raphaël Var Volley-Ball'i võistkonda, mille koosseisus jõudis ta liigas esimesel aastal neljandale kohale. 2018. aastal mängis ta Prantsusmaa tugevuselt teises liigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles