Kokkuleppele läinud narkootikumide vahendajad said tingimisi karistada

Eda Kivisild
, reporter
Copy
Andrejs Oleksikse (pildil kohtualustest vasakul), Vladimir Kalojevi (kohualustest keskel), Vello Janke (kohualustest paremal) ja Annely Andi üle jätkub kohtupidamine üldmenetluses.
Andrejs Oleksikse (pildil kohtualustest vasakul), Vladimir Kalojevi (kohualustest keskel), Vello Janke (kohualustest paremal) ja Annely Andi üle jätkub kohtupidamine üldmenetluses. Foto: Marko Saarm

6. juulil jõustus kohtuotsus, millega mõisteti kolmele kokkuleppemenetlusele läinud kohtualusele tingimisi vangistus ja kohustus alluda käitumiskontrollile. Lisaks peavad nad tasuma sundraha, õigusabi tasu ja ekspertiisikulud ning ei tohi käitumiskontrolli ajal omada ega tarvitada narkootilisi või psühho­troopseid aineid.

Kersti Loogale mõistis kohus lõplikuks karistuseks kaks aastat, 11 kuud ja 27 päeva vangistust. Karistus jääb kohaldamata, kui Looga ei pane nelja-aastase katseaja kestel toime uusi kuritegusid ja täidab käitumiskontrolli nõudeid. Kohus mõistis Loogalt välja ka kuriteoga saadud vara konfiskeerimise asendamiseks 1980 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles