Karksi-Nuia noored Euroopa tippu viinud treener kolib Tallinna

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Kolm suve tagasi. Mikk-Mihkel Arro treenis Karksi-Nuia staadionil kaht põhikooliealist kergejõustiklast Gedly Tugi (vasakul) ja Heidy Bergšteini. Nüüdseks on Tugi Euroopa tiitlivõistlustelt medali võitnud ja tänavu läheb ta järgmist püüdma.
Kolm suve tagasi. Mikk-Mihkel Arro treenis Karksi-Nuia staadionil kaht põhikooliealist kergejõustiklast Gedly Tugi (vasakul) ja Heidy Bergšteini. Nüüdseks on Tugi Euroopa tiitlivõistlustelt medali võitnud ja tänavu läheb ta järgmist püüdma. Foto: Elmo Riig

«Supertreener!» See oli esimene sõna, mis tuli endise tippkergejõustiklase Indrek Palu huulilt kuus aastat tagasi Karksi-Nuia kolinud treeneri ja õpetaja Mikk-Mihkel Arro iseloomustuseks. Nende napi kuue aasta jooksul on Arro ühe oma õpilase Euroopa meistrivõistlustel medalile aidanud ja tänavu viib ta tiitlivõistlustele kaks noort.

Paraku varjutab seda suurt edu asjaolu, et kevadel lõpetas Arro töötamise August Kitzbergi gümnaasiumis ning peagi kolib ta koos elukaaslase, samuti treenerina töötava Grete Udrasega Karksi-Nuiast ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles