Pärnu maanteel algasid teetööd

Eget Velleste
, reporter
Copy
Esmaspäeval alustati Planeedi ja Raua tänava vahelisel lõigul rekonstrueerimistöid, kui kõigepealt freesiti vana alfalt.
Esmaspäeval alustati Planeedi ja Raua tänava vahelisel lõigul rekonstrueerimistöid, kui kõigepealt freesiti vana alfalt. Foto: Gerthrud Grents

Esmaspäeval tehti Kantrekülas Pärnu maanteel algust kilomeetripikkuse tee-ehitustöödega, mis kestavad oktoobri lõpuni. Töid alustati Planeedi ja Raua tänava vaheliselt lõigult, mis on suletud 31. augustini.

Viljandi abilinnapea Kalvi Märtin on öelnud, et Pärnu maanteest saab tööde järel linna kõige esinduslikum sissesõidutee.

Sakala on varem kirjutanud, et rekonstrueerimistöid alustati vana asfalti freesimisega. Pärast seda jätkatakse torutöödega ning puhta vee ning reo- ja sajuveetorustiku paigaldamisega. Kui torustik on paigaldatud, jätkatakse tänavakatte panemisega.

Kui tööd valmis saavad on uus tänav ehitatud Kantreküla poolsest linna piirist kuni peaaegu Ugalani.

Bussiliikluse muudatuste kohta kommenteeris Viljandimaa ühistranspordikeskuse juhataja Kaupo Kase, et bussid suunatakse sellel ajal ümber Raua, Metsküla tee, Pargi ja Planeedi tänavale.

„Remondi ajal jääb linnalähiliinidel teenindamata Planeedi peatus. Pärnu maantee peatus viiakse ajutiselt üle Pärnu maantee ja Raua tänava ristmikule. Sama ümbersõitu kasutavad ka maaliinid, mis väljuvad või saabuvad Pärnu maanteelt,” edastas Kase.

Tänavatööde maksumus on 1 065 112 eurot ning raha pärineb riigieelarvest.

Suurtest linna tänavatest ootab rekonstrueerimistöid Uus tänav, mida linn loodab paari aasta pärast remontima hakata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles