Viljandlane krooniti Euroopa meistriks

Priscilla Õmblus
Copy
Mattias Siimann noppis Horvaatia pealinnas Zagrebis peetud Euroopa meistrivõistluste viimaselt etapilt esikoha, millega tagas ka üldvõidu.
Mattias Siimann noppis Horvaatia pealinnas Zagrebis peetud Euroopa meistrivõistluste viimaselt etapilt esikoha, millega tagas ka üldvõidu. Foto: Eesti Veemoto Liit

Möödunud nädalavahetusel Horvaatias Zagrebis peetud Euroopa jetispordi meistrivõistluste kolmas, viimane etapp kujunes Eesti veemotosportlastele väga edukaks. Neljast tiitlist ühe tõi 15-aastane Mattias Siimann Viljandisse.

«Mul läks hästi, aga natuke oli ikka õnne ka: üks raskem konkurent ei osalenud ja punktisüsteemid mängisid minu kasuks. Startidega läks ka õnneks hästi,» sõnas värske Euroopa meister Mattian Siimann tagasihoidlikult.

Enne viimast etappi Horvaatias hoidis ta Runabout GP4 klassis teist kohta. Horvaatias tuli tal meistritiitli nimel pidada lahinguid hispaanlase Alejandro Artiñano ja rootslase Linus Lindbergiga. Artiñano läks viimasele etapile vastu ühepunktilise eduseisuga, kuid Siimann näitas head ja enesekindlat sõitu ning võttis võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles