Kantrekülas algavad uuel nädalal teetööd

Sakala
Copy
Esmaspäeval alustatakse Pärnu maantee rekonstrueerimistöid Planeedi ja Raua tänava vahelisel lõigul. Foto on illustratiivne.
Esmaspäeval alustatakse Pärnu maantee rekonstrueerimistöid Planeedi ja Raua tänava vahelisel lõigul. Foto on illustratiivne. Foto: Marko Saarm

Esmaspäeval, 8. juulil alustatakse Pärnu maantee rekonstrueerimistöid lõigus Planeedi–Raua tänav.

Esmalt freesitakse asfaltkate, selleks kulub kaks kuni kolm päeva. Pärast seda jätkavad torutöödega kaks brigaadi Planeedi ja Kõpu ning Kõpu ja Raua tänava vahel. Veetorustiku, reovee-, sajuvee- ja sidekanalisatsiooni paigalduseks kulub umbes kolm nädalat. Torustiku valmimise järel jätkatakse kohe tänava katendi ehitustöödega. Planeedi ja Raua tänava vaheline lõik on plaanitud lõpetada 31. augustil.

Ehitustööde ajal 8. juulist kuni 31. augustini on kõnealune tänavate lõik liiklusele suletud. Pärnu maantee bussipeatused liigutatakse ajutiselt Raua tänavale ning liiklusmärgid paigaldatakse Planeedi ja Raua tänava vahelisele lõigule vahetult enne töödega alustamist. Tänavate sulgemise skeemi ja tööde hetkeseisu saab jälgida Viljandi linna kodulehel.

Töömaal tagab korrapärase liikluskorralduse töövõtja objektijuht Andres Lill (telefon 5362 7621, e-post andres.lill@verston.ee).

Töövõtja tagab juurdepääsu Pauluse koguduse kalmistule ja töömaaga külgnevatele kinnistutele. Samuti tagatakse operatiiv- ja teenindavate sõidukite juurdepääs kinnistutele. Kinnistute omanikele saadab osaühing Verston Ehitus postkasti infolehe piirangute kohta.

Pärnu maantee rekonstrueerimistöid teeb osaühing Verston Ehitus. Tööde maksumus on 1 065 112 eurot, millest linn finantseerib 718 032 eurot. Viljandi Veevärk investeerib torustikku 314 400 eurot ja aktsiaseltsi Edelaraudtee Infrastruktuur panus raudteerajatise uuendusse on 32 680 eurot.

Pärnu maantee ehitustööd on plaanitud lõpetada oktoobrikuuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles