Jalgpallifänni algatatud korjandus tõi lastele hunniku uusi palle ja väravaid

Priscilla Õmblus
Copy
Rain Hüva algatatud ideest korjata lasteaedadesse jalgpalliväravate ja -pallide tarbeks raha sai täna ilusa punkti. Spordivarustust aitasid mööda Viljandi lasteaedu laiali vedada esindusmeeskonna mängijad Karl-Romet Nõmm (vasakult kolmas), Kristjan Kask (vasakult neljas) ja Illimar Loigo (vasakult viies).
Rain Hüva algatatud ideest korjata lasteaedadesse jalgpalliväravate ja -pallide tarbeks raha sai täna ilusa punkti. Spordivarustust aitasid mööda Viljandi lasteaedu laiali vedada esindusmeeskonna mängijad Karl-Romet Nõmm (vasakult kolmas), Kristjan Kask (vasakult neljas) ja Illimar Loigo (vasakult viies). Foto: JK Tulevik

Tuleviku jalgpalliklubi pikaaegne toetaja ja Viljandi üks tõsimeelsemaid jalkafänne Rain Hüva postitas aprillis oma sünnipäeval Facebooki-sõpradele üleskutse teha kingituste asemel Tuleviku jalkaklubile sihtannetus. Täna hommikul said kohalikud lasteaiad 12 värava ja 30 uue palli võrra rikkamaks.

Tuleviku koduleheküljel teatati:

"Sõbrad, te kõik teate, et armastan meie kodulinna Viljandit ning sama kirglikult armastan jalgpalli. Eriti armastan ma aga Viljandi jalgpalli ning innustan igal võimalusel lapsi, kes tegelevad ükskõik millise spordiga."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles