Homme algab Mulgimaa peremäng

Priscilla Õmblus
Copy
Homme mängitakse Tarvastu ja Helme kihelkonnas seikluslikku peremängu, et tutvustada Mulgimaa elu.
Homme mängitakse Tarvastu ja Helme kihelkonnas seikluslikku peremängu, et tutvustada Mulgimaa elu. Foto: Elmo Riig

Homme mängitakse Viljandimaal Tarvastu ja Valgamaal Helme kihelkonnas seiklusrohket Mulgimaa peremängu, et tutvustada Mulgimaa elu ning arendada ettevõtete koostööd.

Viljandimaa arenduskeskuse vabaühenduste konsultandi Jaanika Toome sõnul on see hea näide, kuidas kogukonna initsiatiivil korraldatakse sündmus meie kõigi jaoks. "Aktiivsed kodanikud on meie ühiskonnale olulised ning just nende tegevus loob kokkuhoidva ja ühtse kogukonna," ütles Toome.

Mulgimaa peremängul jagub tegevusi igale maitsele. Näiteks saab Tarvastu käsitöökojas proovida kassikanga kudumist, otsida ordulinnuse varemetes lambaid ning õppida tundma Suislepa tuulikut. Helme kihelkonnas Riidaja mõisas on mängijatel võimalik pidada aardejahti, uudistada jaanalinnutalu, sõita paadiga Väiksel Emajõel ning tutvuda Helme, Kärstna ja Hummuli ajalooga.

Järgmised mängupäevad on 3. augustil Paistu ja Karksi kihelkonnas ning 17. augustil Halliste kihelkonnas.

Mulgimaa perepäev on kogukondlik eestvedamine, mis saab tänavu teoks viiendat korda. Seda korraldavad Viljandimaa arenduskeskus koostöös Mulgimaa arenduskoja, Mulgi kultuuri instituudi ning kohalike vabaühenduste ja ettevõtjatega.

Rohkem infot leiab Mulgimaa peremängu Facebooki lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles