Räsitud hiigelkasvuhoones kasvavad jälle tomatid ja kurgid (1)

Egon Valdaru
, reporter
Copy

Pärnumaal elav ja töötav Sandra Siil otsustas pärast vanaisa surma endalegi ootamatult, et hakkab Viljandimaal Kroonilohu talus kurke ja tomateid kasvatama.

Sellest on saanud tema kirg, mille nimel ta rühmab varavalgest hilisõhtuni. Tulemuseks on vägevad tomatimürakad, millest kogukamatel on kaalu poole kilogrammi ringis ning mis lähevad kaubaks lennult.

27-aastane Sandra Siil on nagu mõnelt moeajakirja kaanelt, päevitunud ja pilkupüüdev. Õigupoolest ei kujutaks sellist näitsikut vanasse kasvuhoonesse kurkide ja tomatitega mässama ettegi. Sandra Siil ütles, et varem ei kujutanud ta end isegi sellesse rolli. Ta oli aiandusest väga kaugel, isegi koju soetatud lilled läksid välja. Peaaegu kümme aastat töötas ta teenindusvaldkonnas ja elas tavalise noore inimese elu. Kui vanaisa surma järel perekonnaringis arutati, mis talust saab, siis selgus, et keegi ei olnud huvitatud tomatite ja kurkide kasvatamisest, aga Kroonilohu talu ilma nendeta tundus kuidagi vale. Nii otsustas Sandra järje ise üles võtta.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles