Õpetajad kujundasid kooli logo

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gümnaasiumi uus silt
Gümnaasiumi uus silt Foto: Elmo Riig / Sakala

Karksi-Nuias uue nimega õppeaaastat alustanud  August Kitzbergi nimeline gümnaasium võtab järk-järgult kasutusele uued sümbolid, mille on loonud kooli enda õpetajad.


Värske nimesilt sai seinale sügisel ja aasta lõpul õnnistati sisse lipp, kuid gümnaasiumi kodulehekülg on alles muutmisel.

Kooli uue logo autor on kunsti- ja käsitööõpetaja Leina Sipelgas. Arvutigraafika osas aitas kaasa arvutiõpetaja Karin Valksaare.

«Oleme tulemusega väga rahul,» lausus direktor Kalle Vister. Eraldi kiidusõnu jätkus tal gümnaasiumi uue lipu ja selle valmistanud osaühingu Lipuvabrik kohta, kes tegi töö 1500 krooni võrra tavahinnast soodsamalt. 8000 krooni maknud lipp oligi kõige suurem nimevahetusega kaasnenud väljaminek, kooli uus nimesilt maksis 5000 krooni.

«Selliseid püsiväärtusega asju valmistatakse aastateks ning sellest seisukohast pole need kulutused suured,» jätkas Vister.

Tema sõnul on algul lahkarvamusi tekitanud nimemuutmise otsus ennast igati õigustanud. «Olen saanud palju head vastukaja nii kohalikelt kui kaugemalt,» ütles direktor ja lisas, et nii mõnigi inimene on oma algset arvamust muutnud ja ettevõtmist tunnustanud. Suuri segadusi nimemuutmine kaasa toonud pole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles