Viljandi politseinike jaanid: nagu tavaline suvine nädalavahetus

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Viimase paari päeva juhtumitest väärib märkimist raskes joobes autojuht, kes üritas laupäeva hilisõhtul politseinike eest ära sõita.
Viimase paari päeva juhtumitest väärib märkimist raskes joobes autojuht, kes üritas laupäeva hilisõhtul politseinike eest ära sõita. Foto: Kenno Soo

Viljandimaa politseinike jaoks on jaanipühad möödunud suviselt. See tähendab, et väljakutseid on rohkem kui kevade või sügise harilikul nädalavahetusel, aga umbes sama palju kui sooja aja vabadel päevadel.

«Tööd on, aga mitte väga palju,» võttis Viljandi politseijaoskonna välijuht Hegert Heil kokku. Jaaniööl oli tema sõnul kümme väljakutset, 21. juunist alates oli neid täna hommikuks kogunenud 65. Kainestuskambrisse on tulnud sama aja jooksul viia neli inimest, mis tähendab, et ka ülemäära joonud inimesed pole korrakaitsjatele kuigivõrd tegevust andnud.

Heili juttu mööda pole jaaniööst välja tuua ühtegi väljakutset, mis langeks rutiinist välja. Viimase paari päeva juhtumitest väärib välijuhi sõnul märkimist joobes autojuht, kes üritas laupäeva hilisõhtul politseinike eest ära sõita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles