Maailmameistrivõistluste mees kihutab homme kodurajale

Priscilla Õmblus
Copy
Maailmameistrivõistluste karussellil tiirlev viljandimaalane Kert Varik (paremal) ja tema lätlasest korvimees, suurte kogemustega Lauris Daiders teevad homme kaasa Eesti meistrivõistluste etapil, mis sõidetakse Variku kodurajal Ainjas.
Maailmameistrivõistluste karussellil tiirlev viljandimaalane Kert Varik (paremal) ja tema lätlasest korvimees, suurte kogemustega Lauris Daiders teevad homme kaasa Eesti meistrivõistluste etapil, mis sõidetakse Variku kodurajal Ainjas. Foto: Elmo Riig

Homme kell 11 algab Karksi-Nuias Ainja rajal külgvankriga mootorrataste ja quadracer’ite Eesti meistrivõistluste etapp, millel lööb oma tsikli mootori käima ka maailmameistrivõistluste karussellil keerlev viljandimaalane Kert Varik, külgkorvis lätlasest meeskonnakaaslane Lauris Daiders.

«See on mul kodukross, kohe metsatuka taga. Siin on alati äge sõita ja kohal on ka kõige rohkem fänne,» ütles Varik, kes harilikult kodumaistel etappidel kaasa ei sõida. «Praegu on kalendris selline auk, et saame tulla – muidu on ju tehnika välismaal ja võistlused kattuvad kalendris.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles