Rahvusmeeskond heitleb Euroopa Kuldliiga poolfinaalis Türgiga

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti rahvusmeeskond võõrustab täna kell 19 Euroopa Kuldliiga poolfinaalis Türgit. Eestit aitab ka viljandlane Rauno Tamme.
Eesti rahvusmeeskond võõrustab täna kell 19 Euroopa Kuldliiga poolfinaalis Türgit. Eestit aitab ka viljandlane Rauno Tamme. Foto: Tairo Lutter

Eesti meeste võrkpallikoondis, mille koosseisu kuuluvad ka viljandlased Silver Maar ja Rauno Tamme, kohtub täna kell 19 Tallinnas Saku Suurhallis Euroopa Kuldliiga poolfinaalis Türgiga. Valikturniiri lõpetas ta kaotusega Hispaaniale, ent finaalturniiri võõrustajana oli tal koht nelja seas juba tagatud.

Viimases kohtumises samuti kaasateinud Rauno Tamme osutus ühtlasi meeskonna resultatiivseimaks mängijaks. Ise ta aga endaga rahule ei jäänud. Mängujärgses intervjuus nentis ta, et ta ei tahaks küll vabandusi otsida, ent nädala eest saadud vigastus segas mängimist ning viltu vedas ka häälestusega. «Algusest peale kuidagi ei olnud agressiivsed. Väga pehmelt alustasime, kuigi teadsime, et see mäng on viimane enne finaalturniiri. Läksime kindlasti täiega panema, aga ei saanud seda õigest häälestatust kätte.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles