Jalgpallifänn Marek Tiits: koondise noorendamine on venima jäänud

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Marek Tiits leiab, et kuigi Eesti jalgpallikoondises on niisuguseid mängijaid nagu Viljandist pärit Karol Mets (fotol kõhuli), pole see tervikuna viimastel aegadel piisavalt kiiresti uuenenud. Kohtumine Saksamaaga ilmestas seda Tiitsi meelest eriti hästi.
Marek Tiits leiab, et kuigi Eesti jalgpallikoondises on niisuguseid mängijaid nagu Viljandist pärit Karol Mets (fotol kõhuli), pole see tervikuna viimastel aegadel piisavalt kiiresti uuenenud. Kohtumine Saksamaaga ilmestas seda Tiitsi meelest eriti hästi. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti jalgpallimaastikul mitmes klubis ja eri ametites töötanud viljandlase Marek Tiitsi meelest tasub rahvuskoondise põhiprobleemi otsida toppama jäänud noorenduskuurist.

Praegu Viljandi Tuleviku kogukonnajuhi rolli täitev Tiits tunneb isiklikult nii äsja koondise eesotsast lahkunud Martin Reimi kui paljusid mängijaid ja spordiajakirjanikke. Viimati mainitud ei ole tema hinnangul Reimi kritiseerimisega liiale läinud. Eesti võõrsilmängu Saksamaaga käis Tiits kohapeal vaatamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles