Parimad müüriladujad on Sillamäe poisid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile pärastlõunal lõppes Viljandi ühendatud kutsekeskkoolis kaks päeva kestnud Jüri Sammuli nimeline müürseppade kutsevõistlus «Jõulukellu».

Võistlusülesandena tuli laduda karniisiga müür ja aiapostid joonise järgi. Esimese koha viis koju Sillamäe kutsekool, teiseks tuli Viljandi ühendatud kutsekeskkool ning pronksise auhinna sai Tartu kutsehariduskeskus.

Teooriatestis oli parim Joosep Hütt Viljandi ühendatud kutsekeskkoolist, kes sai 100st 98 punkti.

Võistlejaid oli 26 ja nad esindasid 13 Eesti kooli, kus ehituseriala õpetatakse. Peakohtunik Priit Valge sõnul oli ülesanne üsna krõbe ja kõik võistkonnad ei jõudnud tööd lõpetada. Sellest hoolimata oli võistlus pingeline ja mõõdetud millimeetrid otsustava tähtsustega.

Kohtunikud hindasid mõõtudest kinnipidamist, tööriistade ja -vahendite kasutamise oskust ning töökeskkonna ohutusnõuete tundmist ja jälgimist.

Autasustamisel osalenud Viljandi maavanem Lembit Kruuse kiitis osalejaid ja soovis neile edu õpingutes. Kellukujuline rändauhind läheb aastaks Sillamäe kutsekooli. Järgmine «Jõulukellu» on tuleva aasta 12. ja 13. detsembril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles