Veemotosport sai värsket verd juurde

Priscilla Õmblus
Copy
Motospordiklubi Nord üks värskeimaid täiendusi Kalvin Thomas Royster sai mais Lätis Liepājas GT-15 klassis debüüdi kirja.
Motospordiklubi Nord üks värskeimaid täiendusi Kalvin Thomas Royster sai mais Lätis Liepājas GT-15 klassis debüüdi kirja. Foto: Viesturs Lacis | Rekords

Eelmisel nädalavahetusel Jūrmalas teoks saanud Läti ringrajapaatide meistrivõistluste teisel etapil näitasid maikuus esimesel etapil debüüdi teinud Viljandi klubi Nord noored Sten Ivanov ja Kalvin Thomas Royster juba küpsemat sõitu ning lõpetasid vastavalt neljanda ja viiendana.

Kui mai lõpus anti Liepājas meistrivõistluste avapauk, oli Eestist võistlemas neli sportlast: klassis F-4 Stefan Arand, klassis GT-30 Aivar Kommisaar ning klassis GT-15 Sten Ivanov ja Kalvin Thomas Royster.

Nordi klubi noorte eesmärk oli kõrgete kohtade peale võistlemise asemel sõita sõidud lõpuni ja saada aimu, mida ringrajavõistlus endast kujutab. Nende treeneri Aivar Kommisaare sõnul oli ilm võistluspäeval väga tuuline, ent see sõitmist eriti ei pärssinud, sest lainetus polnud tugev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles