Eesti paremate sekka kuulunud söögikoht avas pausi järel taas uksed

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Töötajaid on varasemast vähem, kuid seda peab tegevjuht pigem posi­tiivseks. Pildil teenindajad Oliver Kaljula ja Deivi Tobreluts.
Töötajaid on varasemast vähem, kuid seda peab tegevjuht pigem posi­tiivseks. Pildil teenindajad Oliver Kaljula ja Deivi Tobreluts. Foto: Marko Saarm

Neljal aastal Eesti poolesaja parema restorani hulka valitud Viljandi kohvik Fellin on pärast talvepausi leidnud uue hingamise ning avas linnarahvale 7. juunil taas uksed. Endiselt ettevõtja Merit Berzinile ja kaasosanikele kuuluv kohvik jääb praeguse plaani järgi avatuks ka talvel.

Fellini kohviku tegevjuht Maarja Zelinski rääkis, et esimeste päevadega on rahvast uudistamas käinud palju ning kliente on olnud pidevalt. Menüü on muutunud lihtsamaks ja töötajaid on vähem. Peakokana jätkab Märt Õunap, kuid palju on uusi töötajaid – klienditeenindajatest ja kokkadest pooled on täiesti uued. «Pingutatakse rohkem, kui inimesi on vähem,» ütles tegevjuht.

Tagasi üles