Sisukord
Paberleht
Postimees

Eesti paremate sekka kuulunud söögikoht avas pausi järel taas uksed

2 min lugemist
Töötajaid on varasemast vähem, kuid seda peab tegevjuht pigem posi­tiivseks. Pildil teenindajad Oliver Kaljula ja Deivi Tobreluts. FOTO: Marko Saarm

Neljal aastal Eesti poolesaja parema restorani hulka valitud Viljandi kohvik Fellin on pärast talvepausi leidnud uue hingamise ning avas linnarahvale 7. juunil taas uksed. Endiselt ettevõtja Merit Berzinile ja kaasosanikele kuuluv kohvik jääb praeguse plaani järgi avatuks ka talvel.

Artikkel kuulatav
Postimees digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Fellini kohviku tegevjuht Maarja Zelinski rääkis, et esimeste päevadega on rahvast uudistamas käinud palju ning kliente on olnud pidevalt. Menüü on muutunud lihtsamaks ja töötajaid on vähem. Peakokana jätkab Märt Õunap, kuid palju on uusi töötajaid – klienditeenindajatest ja kokkadest pooled on täiesti uued. «Pingutatakse rohkem, kui inimesi on vähem,» ütles tegevjuht.

04.06.2020 05.06.2020
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto