Piltuudis. Sardiinias mängiv Viljandist pärit jalgpallur sõi Tallinnas sünnilinna burgerit

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Ragnar Klavan Tallinnas Balti jaamas VLND Burgeri leti juures
Ragnar Klavan Tallinnas Balti jaamas VLND Burgeri leti juures Foto: Greete Rätsep

Tallinnas Balti jaamas tegutsev Viljandi taustaga toidukoht VLND Burger jagas täna oma ühismeediakanalites fotot sellest, kuidas Eesti esijalgpallur Ragnar Klavan nende juures söömas käis. Klavangi on Viljandist pärit.

Üks VLND kaubamärgi loojaid Kris Süld kinnitas Sakalale, et praegu Sardiinia klubi Cagliari Calcio ridadesse kuuluv, kuid varem maailma ühes kuulsamas vutiklubis FC Liverpool mänginud Klavan leidis Tallinnas oma sünnilinna hõngulise burgerikoha ise üles.

«Oskar (VLND Burgeri üks eestvedaja Oskar Berggren – toimetus) helistas täna ja ütles: «Mul käed ja jalad värisevad. Ragnar Klavan on söömas!» Oskar küsis, kas võib temast pilti teha. Klavan oli kohe nõus. Teenindaja Greete Rätsep tegi selle ära,» jutustas Süld. «Aeg-ajalt satub meile ikka prominentseid isikuid ja see on hästi tore. Ent mõni inimene tõmbab vererõhu ikka väga üles. Korraks on kõik igapäevased ülesanded täiesti arusaamatud. Aeg jääks justkui seisma.»

Tunamullu Sakalale antud intervjuus ütles Ragnar Klavan, et maailmas ei ole Viljandist paremat kohta, kus üles kasvada, ja lisas: «Viljandi on minu jaoks seniajani paradiis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles