Tublisti üle poole ideedest ja unistustest saab Hooandja abil teoks

Margus Haav
, reporter
Copy
Tänavu ka eurolaulukonkursil osalenud Cätlin Mägi kolmas sooloalbum «Mu pill parmupill» ilmus Hooandja toel ja võitis möödunud aasta Etnokulpide jagamisel aasta albumi tiitli.
Tänavu ka eurolaulukonkursil osalenud Cätlin Mägi kolmas sooloalbum «Mu pill parmupill» ilmus Hooandja toel ja võitis möödunud aasta Etnokulpide jagamisel aasta albumi tiitli. Foto: Madis Sinivee

Seitsmeaastaseks saanud ühisrahastusplatvormi Hooandja abil on hoogu saanud üle 1000 projekti, investeeritud on üle 3 miljoni euro ja oma panuse on andnud rohkem kui 100 000 inimest. Viljandimaalt on teoks tehtud 40 projekti. Nende hulgas on Face’i tantsukooli stuudio loomine, suvelavastus «Lembitu – kuningas ilma kuningriigita», Viljandimaa laulu- ja tantsupidu «Vaade koduaknast» ning raamatuvahetus.

Eriti agaralt kasutavad Hooandjat oma loomingu üllitamiseks muusikud. Oma albumi on selle abiga välja andnud näiteks Etnosfäär, Cätlin Mägi, Black Bread Gone Mad ja Riffarrica.

«Plaadi oleksin ikka kuidagi välja andnud, kuid tänu Hooandjale sain seda levitada hoogsamalt,» rääkis Cätlin Mägi. «Eks Hooandja ole minule kui tarbijale samamoodi mugav. Saan endale meelepärast muusikat justkui neti teel juba ette tellida.»

Möödunud kuul andis Hooandja abil oma debüütluulekogu «Kevad on juba õhus» välja ajakirjanik Liisi Seil ning nagu ta ütles, oli Hooandjast üllatavalt palju abi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles