Spordiprogrammi jagub veele ja maale, õhku ja mäele

Priscilla Õmblus
Copy
Hansapäevade spordiprogrammi oodatuim võistlus peetakse Trepimäel: juubelimaigulisele Trepimäe jooksule on oodatud astmeid mõõtma nii noored kui vanad.
Hansapäevade spordiprogrammi oodatuim võistlus peetakse Trepimäel: juubelimaigulisele Trepimäe jooksule on oodatud astmeid mõõtma nii noored kui vanad. Foto: Marko Saarm

Täna Viljandis algav hansamelu toob rahva peale linnatänavate spordiväljakutelegi: peetakse traditsioonilisi sõpruslinnade ja ööjalgpalliturniiri, pall visatakse lahti ka korvpalliväljakul, oma võimed saab proovile panna Trepimäe jooksul ning sporti jagub nii Viljandi järvele kui selle äärde.

Hansapäevade spordiprogramm lükatakse käima kell 15 linnastaadionil sõpruslinnade juubelihõngulise jalgpalliturniiriga «Hansa Cup 2019», millel osalevad lisaks kodusatsile külalised Gruusiast, Soomest, Leedust, Lätist ja Pärnust.

«Turniiri peetakse tänavu 20. korda. Ma arvan, et see on ainulaadne kogu Euroopas,» ütles jalgpalliturniiri peakorraldaja Jaak Luhakooder. Lisaks tänavusele juubeli tähistamisele muudavad selle turniiri eriliseks ka külalised Gruusiast. «Grusiinid Telavist on tänavu turniiril esimest korda,» selgitas Luhakooder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles