Linn tahab 69 000 euro eest arendajalt maa ära võtta. Arendaja ei anna

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Kaheksast majast neli on linna hinnangul sealmaal, et neid arendajalt ära ei võeta. Nelja vundamendiga krunti nõuab aga linn arendajalt tagasi.
Kaheksast majast neli on linna hinnangul sealmaal, et neid arendajalt ära ei võeta. Nelja vundamendiga krunti nõuab aga linn arendajalt tagasi. Foto: Marko Saarm

Viljandi linnavalitsus kannab notari deposiitarvele 68 667 eurot ja pani reedeks aja notari juurde, et vormistada nelja järveäärse kinnistu hoonestusõiguse linnale tagasivõtmine. Teine osaline aga tehingut tegema ei tule, sest peab pakutavat summat naeruväärselt väikeseks.

Viljandi linnajuhid otsustasid mullu, et järve ääres kaheksa krundi hoonestusõigust omaval Vikerkardinal on ületatud kõik mõistlikud tähtajad, et kaheksa eramut püsti panna. Neli maja on linnajuhtide hinnangul valmis, aga neli krunti, millest kolmel on vundament ja ühel pisut seinu, on sellised, et need tuleb arendajalt ära võtta. Vikerkardina omanik Robert Jaani lubas selle otsuse peale linnale pikka ja kulukat kohtuvaidlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles