Prillipoe juht soovib Viljandi kesklinna tasulist parkimist (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Pro Optika omanikule teeb muret, et poe ees pole võimalik leida parkimiskohta ning ka lähedalasuv väike parkla on alatihti autosid täis.
Pro Optika omanikule teeb muret, et poe ees pole võimalik leida parkimiskohta ning ka lähedalasuv väike parkla on alatihti autosid täis. Foto: Marko Saarm

Kui aprillis protestisid Viljandi kesklinna parkimiskorralduse vastu paar Tartu tänava alguses tegutsevat ettevõtjat, siis mais soovis tasulise parkimise taastamist Lossi ja Tartu tänava nurgal asuva Pro Optika kaupluse esindaja.

Osaühingu OptiPRO juhatuse liige Bruno Lauri pöördus linnavalitsuse poole kirjaga, milles ta kurtis, et tema poe klientidel pole võimalik kaupluse lähedal parkida, sest ümberkaudsete äride ja kontorite töötajad on kohad hõivanud. Samas on kaupluses käivate inimeste seas palju eakaid inimesi, kellel on pikka maad raske kõndida.

Lauri soovis linnalt reserveerida Lossi tänav 26 maja juures kaks või kolm kohta Pro Optika kaupluse klientidele ning tegi ettepaneku, et linn võiks taastada tasulise parkimise ala, kus esimene tund oleks tasuta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles