Brit Martin tõusis oma vanuseklassi esinumbriks

Priscilla Õmblus
Copy
Eelmisel nädalal nii üksik- kui paarismängus Tennis Europe’i teise kategooria turniirivõidu pälvinud Brit Martin tõusis Eesti oma vanuseklassi esinumbriks ning Euroopa 100 parima mängija sekka.
Eelmisel nädalal nii üksik- kui paarismängus Tennis Europe’i teise kategooria turniirivõidu pälvinud Brit Martin tõusis Eesti oma vanuseklassi esinumbriks ning Euroopa 100 parima mängija sekka. Foto: Elmo Riig

Eelmisel nädalal koondus rahvusvaheline noorte tenniseparemik Tallinna Kadrioru tennisekeskusesse Estonian Junior Openi turniirile ja alla 14-aastaste arvestuses sõitis sportlaskarjääri esimese Tennis Europe’i võiduga koju 13-aastane viljandlanna Brit Martin. Ühtlasi tõusis ta Eesti oma vanuseklassi esinumbriks ja Euroopa tabelis 92. kohale.

Peale Tennis Europe’i turniiri peeti möödunud nädalal Kadrioru väljakutel ka juunioride ITF-i turniiri, ent eestlastele oli edukam esimesena mainitu. Brit Martin võidutses alla 14-aastaste tüdrukute võistlusel nii üksikmängus kui paarismängus Andrea Rootsuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles