Viljandi rannas spordib mitusada politseinikku

Margus Haav
, reporter
Copy
Politsei- ja piirivalveamet peab Viljandi järve rannas olümpiaadi.
Politsei- ja piirivalveamet peab Viljandi järve rannas olümpiaadi. Foto: Marko Saarm

Politsei- ja piirivalveamet peab Viljandi järve rannas täna ja homme kevadolümpiat. Esindatud on kõik Eesti prefektuurid, kokku on sportlikke korrakaitsjad kohal paarsada.

"Alustasime jalgpallivõistlusega, sellele järgneb triatlon, jõualad ja rannavolle," rääkis Lõuna prefektuuri prefekt Vallo Koppel. "Reedel on kavas kergejõustik. Osalejaid on kõikidest prefektuuridest ja ka partnerasutustest. Oleme püüdnud sättida nii, et meie olümpia käiks mööda erinevaid paiku ringi, eelmised kaks aastat olime Pärnus. Eks meil tule eelarvet ka silmas pidada, nii et Eesti tippstaadionidega on keeruline. Viljandis on kõik kenasti kompaktselt koos, ilm on ka ilus, nii et tingimustele pole midagi ette heita.”

Politsei- ja piirivalveameti kevadolümpia propageerib politsei valdkonnas tegutsevate inimeste ja nende pereliikmete seas sportlikke eluviise, selgitab välja politseimeistrid meistrivõistluste aladel ning ühtlasi tutvustab politsei sporditegevust. 

"Kavatsen reedel kaasa teha 100 meetri jooksul, kaugushüppes, odaviskes või kuulitõukes, need on sellised alad, mis konti ei murra," ütles prefekt. "Eelmisel aastal tegin, näis, kas tänavu läheb isiklikus plaanis paremini. Kõige olulisem siinjuures on võistelda iseendaga." 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles