Tantsijad tõid koju kolm aastakarikat

, tantsuõpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laste II E-klassi karikavõitjad on Egon Paala ja Kristel Moorats.
Laste II E-klassi karikavõitjad on Egon Paala ja Kristel Moorats. Foto: fotosioon.com

Detsembris tõmmatakse joon alla tänavustele Eesti võistlustantsijate karikasarjadele ning jagatakse välja aastakarikad. Edetabelite paremate hulka tõusid kolm Viljandi tantsuklubi Linavästrik paari.

Esimese finaalini jõudsid klubi noorimad. 3. detsembril Tartus peetud sarjas «Magus algus» said Kert Mäesaar ja Nele-Liis Linn mudilaste klassis viienda koha. Kolmanda koha aastakarikate vääriliseks osutusid standardtantsudes juunioride I E-klassis Ain-Erich Osi ja Patricia Tuuling.

Kolmanda koha aastakarikad teenisid juunioride II D-klassis Ladina-Ameerika tantsudes Ants-Edgar Osi ja Age Arusalu.

Kevadel sellesse klassi jõudnud paaril täitus vajaminevate võistluste arv alles karikavõistluste viimasel, 10. detsembril Raplas peetud etapil. Ants-Edgar Osi ja Age Arusalu tulid seal Ladina-Ameerika tantsudes teiseks ja standardtantsudes kolmandaks. Kogutud punktide summaga tõusid nad juunioride II D-klassi edetabelis Ladina-Ameerika tantsudes kolmandale ja standardtantsudes viiendale kohale.

Võidukarikateni jõudsid tänavu nende nooremad klubikaaslased. Egon Paala ja Kristel Moorats jäid ligi 80 paari hulgas püsima esikohale laste II E-klassi Ladina-Ameerika tantsude edetabelis. Selline tulemus nõuab andekust ja töökust ning tööd nad ei karda.

Tähelepanuväärne on, et Tarvastu gümnaasiumi viienda klassi õpilane Egon Paala sõidab Viljandisse treeningutele Kärstnast ega puudu peaaegu kunagi. Kristel Moorats õpib Viljandi maagümnaasiumis. Võiduka paari tantsuaasta lõpeb jõulude ajal Rootsi-reisiga: võitjatele olid auhinnaks laevapiletid. Egon ja Kristel teenisid neid nii palju, et mõlemad saavad reisile minna kogu perega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles