Viljandi linn ja Eesti pärimusmuusika keskus uuendasid koostöölepingut

Sakala
Copy
Viljandi linnapea Madis Timpson ja Eesti pärimusmuusika keskuse juhataja Tarmo Noormaa kirjutasid teisipäeval alla koostöölepingule.
Viljandi linnapea Madis Timpson ja Eesti pärimusmuusika keskuse juhataja Tarmo Noormaa kirjutasid teisipäeval alla koostöölepingule. Foto: Viljandi linnavalitsus

Viljandi linnapea Madis Timpson ja Eesti pärimusmuusika keskuse juhataja Tarmo Noormaa kirjutasid teisipäeval alla koostöölepingule, mis kinnitab linna ja keskuse koostöö järgmiseks kolmeks aastaks.

Linnavalitsuse teatel lubab linn toetada keskuse tegevust ja Viljandi pärimusmuusika festivali vastavalt eelarve võimalustele. Samuti lubab linn pärimusmuusika festivali korraldamiseks oma maad tasuta kasutada. Pärimusmuusika keskus lubab omalt poolt, et pärimusmuusika festival leiab aset igal aastal ning lisaks veab ta aasta ringi haridusprogrammi ja korraldab üritusi pärimusmuusika aidas.

Linnapea Madis Timpsoni sõnul on pärimusmuusika keskus ja ait Viljandi kultuurielu lahutamatud osad ning seetõttu peab linn vajalikuks nende tegevust toetada. 

«Pärimusmuusika keskus on Eestis ja terves maailmas unikaalne asutus. Viljandi linn on uhke, et see just siin asub. Sellepärast toetame keskuse tegevust nii rahaliselt kui ka moraalselt,» rääkis linnapea.

Eesti pärimusmuusika keskuse juhataja Tarmo Noormaa lisas, et keskusel on olnud Viljandi linnaga head suhted algusest peale, alates asutamisest 2008. aastal. «Viljandi jääb meie asukohaks ka tulevikus ning lepe kinnitab meie mõlema head koostöötahet.»

Tänavu toetab Viljandi linn pärimusmuusika keskust 45 000 euroga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles