Tulevik jättis punktid saarele

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Tuleviku peatreener Sander Post ütles pärast allajäämist Kuressaarele, et lähikonkurendile on küll vastik kaotada, kuid usk pole meeskonna sees kuskile kadunud, kaotusest õpitakse ja juba täna tehakse kohtumises Narva Transiga vigade parandus.
Viljandi Tuleviku peatreener Sander Post ütles pärast allajäämist Kuressaarele, et lähikonkurendile on küll vastik kaotada, kuid usk pole meeskonna sees kuskile kadunud, kaotusest õpitakse ja juba täna tehakse kohtumises Narva Transiga vigade parandus. Foto: Elmo Riig

Eesti jalgpallimeistrivõistluste Premium-liiga 12. voor sõidutas Viljandi Tuleviku mängijad reedel külla Kuressaare esindusele ja mandrile naasid nad 0:1 kaotusega. Peatreener Sander Posti sõnul ollakse meeskonnaga veel hooaja esimeses pooles ja kaotus Saaremaal tema usku meeskonna võimekusse ei kõiguta.

«Viik oli õhus, aga me lihtsalt ei suutnud oma peale suruda. Kaotada on muidugi vastik, eriti lähikonkurendile,» vahendas peatreeneri mängujärgseid kommentaare Tuleviku koduleht. «Katastroofi selline mäng ei tähenda, selliseid mänge tuleb kõigil ette, kus pallid lihtsalt ei lähe väravasse,» lisas Post.

Kohtumise esimesel poolajal ei tahtnud pallid kummagi meeskonna väravas lõpetada. Nagu nentis ka Tuleviku koduleht, alustasid viljandlased kohtumist teravalt, ent loovutasid kümmekonna minuti järel initsiatiivi saarlastele. Tulevik mängis kannatlikult positsioonirünnakuid, ent väravaks ei suutnud ta neid realiseerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles