Keskerakonna Viljandi linna osakond kavandas sihte ja valis juhid

Üllar Priks
, reporter
Copy
Keskerakonna Viljandi osakonna esimeheks valiti tagasi Helmut Hallemaa.
Keskerakonna Viljandi osakonna esimeheks valiti tagasi Helmut Hallemaa. Foto: Marko Saarm

Keskerakonna Viljandi osakonna aastakoosolek tõi kokku peaaegu poolsada inimest. Kuulati Helmut Hallemaa aruannet tehtud tööst ning osalemisest linnavolikogus ja valitsuskoalitsioonis ning valiti Keskerakonna Viljandi osakonna esimees, juhatus ja revident. Koosolekul esines sõnavõtuga riigihaldusminister, erakonna piirkonna esimees Jaak Aab.

Keskerakonna siinse osakonna esimeheks valiti tagasi Viljandi linnavolikogu liige, eelarve- ja arengukomisjoni esimees ning saadikurühma esimees Helmut Hallemaa. Aseesimeesteks kinnitati linnavolikogu sotsiaalkomisjoni liige ja erakonna seenioride kogu juhatuse liige Sirje Taalmaa ning linnavolikogu hariduskomisjoni liige Anne Kaarmäe.

Juhatuse liikmeteks said veel linnavolikogu seenioride nõukoja liikmed Uno Lüüs ja Mare Mihkelson, samuti selle liige, majanduskomisjoni liige ning korteriühistu esimees Valli Veigel, spordimees ja Holstre-Polli vabaajakeskuse nõukogu liige Arne Sammel, linnavalitsuse liige Karl Õmblus, Viljandi naisseltsi esinaine Lea Saareoks ning Ado Tomson, Valeri Medzjanovski, Aigar Ojamets, Eha Puusild, Katrin Kivistik, Voldemar Nikolajev ja Liia Ardel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles