Juhtkiri. Narrid poolikud

Sakala
Copy
Mullu ehitati Männimäel Riia maanteele valmis asfaltrajad, mis viivad kõnniteelt sõiduteele. Ülekäigurada jäeti aga tegemata.
Mullu ehitati Männimäel Riia maanteele valmis asfaltrajad, mis viivad kõnniteelt sõiduteele. Ülekäigurada jäeti aga tegemata. Foto: Elmo Riig

Naljaga pooleks öeldes võiks riigikogu korraldada järgmise nõndanimetatud katuseraha jagamise koosoleku väljasõiduna Viljandisse. Päevakavva tuleks võtta jalutuskäik, kus Valuoja rattatunneli kaudu minnakse Männimäele. Seal ületataks lihapoe juures vöötrada, et pääseda Jakobsoni kooli poolsele kõnniteele. Kooli juurde jõudes mängitaks rahvusvahelistele nõuetele vastaval platsil kolmeliikmelistesse võistkondadesse jagatuna korvpalli.

Viljandlased saavad aru, milles nali seisneb: ükski neist katuseraha saanud objektidest ei ole valmis. Spetsiaalset katet ootavat palliplatsi saab küll kasutada, sest uued korvirõngad on püsti, kuid liiga hoogu ei maksa sattuda, sest asfaldil hüpata või veel enam külili kukkuda ei ole just meeldiv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles