Kokkukukkumise äärel koolimaja sai peremehe

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Linnu tänav 4/4a hoonestusõiguse omandav ettevõte kavatseb maja konserveerimisega kiiresti pihta hakata, sest selle seisukord ei anna armuaega. Mis sinna tuleb, ta praegu veel ei ütle.
Linnu tänav 4/4a hoonestusõiguse omandav ettevõte kavatseb maja konserveerimisega kiiresti pihta hakata, sest selle seisukord ei anna armuaega. Mis sinna tuleb, ta praegu veel ei ütle. Foto: Marko Saarm

Viljandi raekoja kõrval asuvale endisele õhtukooli hoonele, mis juba seitsmekümnendatel aastatel varisemisohtlikuks kuulutati ja mida linnavalitsus on aastaid tulutult pakkunud, leiti arendaja.

​Linnu tänav 4/4a hoonestusõiguse linnalt ühe euro eest omandava osaühingu Pärnakas esindaja Roman Juur ei soovinud veel öelda, mis plaan ettevõttel ehitisega on, kuid kinnitas, et selle renoveerimisega alustatakse võimalikult kiiresti. Muinsuskaitseametilt kavatsetakse tema sõnul taotleda luba, et kaitse all olevat maja saaks hakata konserveerima enne ehitusloa väljastamist, sest kunagise haridustempli üks sein ähvardab kokku variseda ning kui see peaks juhtuma, läheksid tööd palju kallimaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles