Huligaanid rikkusid värskelt võõbatud linnastaadioni kassamaja

Priscilla Õmblus
Copy
Neljapäeva õhtul uue värvikihi saanud linnastaadioni kassamaja oli järgmiseks päevaks soditud.
Neljapäeva õhtul uue värvikihi saanud linnastaadioni kassamaja oli järgmiseks päevaks soditud. Foto: JK Tulevik

Täna hommikul postitas Viljandi Tulevik oma Facebooki lehele üleskutse, mille abil püütakse leida inimest, kes värskelt uue värvikihi saanud kassamaja on täis soditud. Koduklubi annab sodijale teo üles tunnistamisel võimaluse asi vaikselt heastada.

“Linnastaadioni tribüünil on turvakaamerad, samuti Just Resti ja tennisemaja küljes. Kui sodija ise välja ei ilmu, siis käime need läbi,” kinnitas Tuleviku kogukonnajuht Marek Tiits. Ta tõdes, et kassamaja on lisaks koduklubile saanud kasutada ka kõik teised linnastaadionil toimuvad üritused ja seetõttu on juhtunu veel inetum.

Neljapäeva õhtul uue värvikihi saanud kassamaja rikuti arvatavasti reedel.

Tulevik kirjutab oma Facebooki lehel järgnevalt: “Sõbrad, enne kui hakkame linnastaadioni ja lähiümbruse turvakaamerate pilte avaldama, küsime teilt: kas keegi nägi või keegi teab, kes meie linnastata uhiuue kassamajakese ära sodis? See juhtus neljapäeva ja reede vahel. Tüübile, kes selle arulagedusega hakkama sai, on sõnum üks: kui sa tuled ja tunnistad ise üles, saad sa võimaluse asi korda teha ja oma sigadus vaikselt heastada. Kui sul aga selleks julgust pole, siis otsime abi avalikkuselt, et turvakaamerate pildilt sind tuvastada. Olid mees tegema, ole mees tunnistama! Sõbrad, palume teid ka seda pilti jagada ja aidata meil selle tükiga hakkama saanud põrsani jõuda. See on meie kõigi staadion, hoiame seda koos!”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles