Naiste meistriliigas kohtuvad kaks debüdanti

Priscilla Õmblus
Copy
Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskonna väravavaht Teele Toomsalu
Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskonna väravavaht Teele Toomsalu Foto: Brit Maria Tael

Täna kell 14 võõrustab naiste meistriliiga tabelis kuuendat kohta hoidev Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskond Viljandi kunstmuruväljakul neljandal kohal paiknevat Saku Sportingut. Meistriliigas lähevad naiskonnad vastamisi esimest korda.

Möödunud hooajal kohtusid nad esiliigas omavahel kaks korda ning mõlemast mängust väljus võitjana Saku, Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühisnaiskonnal tuli vastaste 2:0 ja 5:1 paremust tunnistada.

Ühendnaiskonna peatreeneri Sergei Vassiljevi sõnul lähevad nad kohtumisele vastu suure motivatsiooniga. „Mõlemad võistkonnad väljusid eelmisest voorust võitjatena lüües kumbki vastasele neli väravat. Kindlasti läheb naiskond sellele mängule vastu positiivselt ning motiveerituna,” ütles ta.

Kodulinna satsi mängija Kateriin Kuusiku sõnul võidab täna see meeskond, kes suudab paremini kinni hoida mängujoonistest ning oma tugevuse seejuures maksma panna. „Saku Sportingu näol on tegemist samuti debütandiga meistriliigas ning nad on kindlasti motiveeritud hästi mängima. Tuleb põnev ja raske mäng,” tõdes ta.

Sportingu peatreener Jan Harend ootab tasavägist kohtumist. „Kodumänguks on Viljandi kindlasti motiveeritud ja hästi valmistunud, seega tuleb põnev mäng kahe võrdse võistkonna vahel.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles