President tuleb Viljandit puhtamaks jooksma

Copy
Sügisel asetleidnud maailmakoristuspäeval korraldas Viljandis prügijooksu muusik Jalmar Vabarna ning lühikese ajaga korjati lossimägedest 50 kilogrammi prügi.
Sügisel asetleidnud maailmakoristuspäeval korraldas Viljandis prügijooksu muusik Jalmar Vabarna ning lühikese ajaga korjati lossimägedest 50 kilogrammi prügi. Foto: Marko Saarm

President Kersti Kaljulaid on üks viiest grupijuhist, kes võtavad täna enda ümber seltskonna gümnaasiumiõpilasi ja teisi vabatahtlikke ning lähevad jooksuga Viljandit puhtamaks tegema.

«Ma soovitasin kindlasti kahte kohta: lossimägede nõlvu ja orge ning Lennukitehase ümbrust,» ütles Viljandi linnavalitsuse keskkonnaspetsialist Iris Saar, kellelt prügijooksu korraldajad uurisid, milliseid piirkondi oleks iseäranis vaja puhastada.

«Tundub küll, et lossimäed on puhtad, aga kui eelmisel aastal muusik Jalmar Vabarna eestvõttel seal koristati, tuli prügi päris palju,» rääkis Saar ning lisas: «Ega ma rohkem osanudki piirkondi soovitada. Ehk vaid järve ääres Bangalost Kösti poole jäävat roostikuala, aga seal on ka Linnahooldus puhastamas käinud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles