Gümnasistid olid agarad ööorienteerujad, homsel prügijooksul osaleb koos nendega ka vabariigi president

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Ööorienteerumise korraldajad, Viljandi gümnaasiumi õpilasesinduse liikmed (vasakult) Liisa Kirs, Kristiina Uus, Helen Link, Rebeca Lotta Aasmäe ja Anna-Liina Kask.
Ööorienteerumise korraldajad, Viljandi gümnaasiumi õpilasesinduse liikmed (vasakult) Liisa Kirs, Kristiina Uus, Helen Link, Rebeca Lotta Aasmäe ja Anna-Liina Kask. Foto: Eneli Rimpel

Esmaspäeval kell 18 kuulutati Viljandi gümnaasiumi ees avatuks gümnasistide nädal ning katusekontserdi andis kooli õpilane, laulja ja laulukirjutaja Haldi Välimäe. Tund hiljem läks rajale 111 ööorienteerujat.

Jalgsi ööorienteerumine leidis Viljandis aset juba kuuendat korda. Seekord oli võistlustules 41 kahe- kuni neljaliikmelist võistkonda ning võitis võistkond Kama Kaks, kuhu kuuluvad Karl-Joan Alesma ja Martin Palmiste olid rajal 45 minuti ringis. Sama meeskond pälvis esikoha ka eelmisel aastal.

Õpilasnädala peakorraldaja, Viljandi gümnaasiumi õpilaskonna mentori Eneli Rimpeli sõnul pidid kõik võistkonnad linnas kaardi järgi läbima kümme punkti ning vastama neis linnaga seotud küsimustele, et lahendada ristsõna. "Võistlejad said väga kenasti hakkama," lausus ta. Näiteks küsiti ühe Viljandi aktivisti kohta, kes veab eest VLND Burgerit ja on varem mitu aastat korraldanud "Velokulgu".

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles