Viilhalli põrand maksab üle 66 000 euro

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Teivashüppajate hoovõturajalt on põrandakate osaliselt kadunud.
Teivashüppajate hoovõturajalt on põrandakate osaliselt kadunud. Foto: Marko Saarm / Sakala

20 aastat vanasse Viljandi Paalalinna kergejõustikuhalli paneb sel suvel uue põrandakatte osaühing Kuldvillak-Sport, kelle pakkumine oli kahe konkurendi omast odavam ja kes küsib töö eest 66 600 eurot.

1990. aastate lõpul ehitatud kergejõustikuhalli põrandakate on amortiseerunud ja vajab vahetamist. Kokku uuendatakse seda 1215 ruutmeetril. Augud hakkasid põrandasse tekkima juba kümmekond aastat tagasi ning nüüdseks on näiteks teivashüppesektori hoovõturajalt kate juba osaliselt kadunud.

Linnapea Madis Timpsoni sõnul on kergejõustikuhall Viljandi sportlasi kaks aastakümmet ustavalt teeninud, kuid nüüd vajab see värskendamist. «Põrandakate on kergejõustikuhalli kõige tähtsam osa. Selleks et meie sportlased saaksid treeninguid heades tingimustes jätkata, on tarvis katet uuendada,» ütles ta riigihankekonkursi väljakuulutamise järel.

Eesti spordiregistri andmetel on spordisaal mõõtmetega 60 x 24 meetrit mõeldud eelkõige kergejõustikuks. Sportlaste kasutada on kuue rajaga 50-meetrine jooksurada koos tõkkemärgistusega, kaugus-, kõrgus- ja teivashüppepaik, kuulitõuke- ja heitetreeningute nurk mõõtmetes 12 x 12 meetrit ning täismõõtmetes käsipalli-, võrkpalli- ja tenniseväljak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles