Filmiarvustus. Mehine romantikapauk

Üllar Priks
, reporter
Copy
Riigisekretär Charlotte Field (Charlize Theron) kohtub üle aastate Fred Flarskiga (Seth Rogen), kelle lapsehoidja ta teismelisena oli.
Riigisekretär Charlotte Field (Charlize Theron) kohtub üle aastate Fred Flarskiga (Seth Rogen), kelle lapsehoidja ta teismelisena oli. Foto: Forum Cinemas

Töine graafik seadis vilunud filmiarvustajale seekord iselaadi piirid. Et taies enne nädala selgroo murdmist vaadatud saaks, tuli registreeruda beebihommikule.

Ah et mis on beebihommik?

No kodutingimustes on see rituaalide rida, mis kätkeb endas klaase purustavat röökimist, vastu seinu laiali pritsitud püreetoitu ja tuumapommi lööklainest hävitavama ressursiga täidetud mähkmeid. Ei midagi ilusat ühesõnaga. Aga beebihommik kinos tähendab saalitäit noori emasid, kes kõike seda varem kirjeldatut korrakski selja taha jätta soovivad. See kõlab sama jaburalt kui Kim Jong-un ja Donald Trump puntratantsu tantsimas, kuid on siiski võimalik.

Kui ka teie elu kulgeks päevast päeva säärase koduterrori meelevallas, tunneksite end poolvalgustatud kinosaalis ridade vahel ukerdavaid pampe taga ajades sama rahulolevalt nagu Tom Hanks pärast seda, kui ta oli endal üksikul saarel uisuga hamba suust välja koputanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles