Väärikatel algas töine koolivaheaeg

Margus Haav
, reporter
Copy
Väärikate ülikooli eestvedaja Piret Aus saatis auväärsed õpilased suvevaheajale ning koputas neile südamele, et nad kindlasti ka puhkamiseks mahti leiaksid.
Väärikate ülikooli eestvedaja Piret Aus saatis auväärsed õpilased suvevaheajale ning koputas neile südamele, et nad kindlasti ka puhkamiseks mahti leiaksid. Foto: Marko Saarm

Viljandi väärikate ülikooli õppeaasta viimase loengu pidas giid ja loodusretkede juht Külli Kell. Kohe pärast loengut tõmmati õppeaastale joon alla ja jagati tunnistusi. Tänavune lõpetajate arv oli kaks korda suurem kui mullu.

Väärikate ülikooli programmi läbimist tõendav dokument antakse neile, kes on õppeaasta jooksul osalenud vähemalt kuuel loengul üheksast. Ene Juurik oli üks nendest, kes tänavu lõputunnistuse sai.

Vanus on ainult number passis

«Tunnistus oli väga hea, võtsin kõikidest loengutest osa ja kõik nad oli huvitavad ka,» kinnitas Juurik, kes on Viljandi Memento ühenduse esinaine. «Mõne lektori olen saanud kutsuda ka Mementosse esinema ja loomulikult olen ise saanud teadmisi juurde.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles