Tallinnast Viljandisse maandunud ettevõtja avas siin tervisepoe

Eda Kivisild
, reporter
Copy
Seni Tallinnas tegutsenud suure ettevõtluskogemusega Angeelika Vollmann on pidanud Viljandis tervisepoodi Võilill neli kuud ja tunneb, et linn on ta selle ajaga omaks võtnud.
Seni Tallinnas tegutsenud suure ettevõtluskogemusega Angeelika Vollmann on pidanud Viljandis tervisepoodi Võilill neli kuud ja tunneb, et linn on ta selle ajaga omaks võtnud. Foto: Marko Saarm

Nõukogude ajal oli Viljandis Posti ja Lossi tänava nurgal toidupood. Iseseisvusajal on seal olnud mitmesuguseid kauplusi, näiteks kullapood ja viirukipood. Viimati mainitust annab kerge aroom märku praeguseni. Eelmise aasta detsembris tegi seal aga uksed lahti tervisetooteid ja värskeid puuvilju pakkuv kauplus Võilill.

Päris klassikaliseks kaupluseks on seda küll raske pidada, sest müüja seal leti või kassaaparaadi taga ei seisa. On küll riiulid, millel tooted kenasti reas, aga sealsamas on ka lauad ja toolid ning kööginurk. Trepp viib rõdule, kuhu mahub istuma umbes kümme inimest ning kus saab korraldada koolitusi ja joogatunde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles