Eesti linnades korjati annetusi Viljandi valla perede heaks

Eget Velleste
, reporter
Copy
Tänavu korraldas SOS Lasteküla heategevusaktsiooni 13. korda. Igal aastal on organisatsioon võtnud ühe eesmärgi, mida kogutud rahaga ette võtta. Tänavu kogutud raha otsustati paigutada Viljandi valla peretugevdusprogrammi.
Tänavu korraldas SOS Lasteküla heategevusaktsiooni 13. korda. Igal aastal on organisatsioon võtnud ühe eesmärgi, mida kogutud rahaga ette võtta. Tänavu kogutud raha otsustati paigutada Viljandi valla peretugevdusprogrammi. Foto: Kristjan Teedema

SOS Lasteküla aktsiooni «Kevadkoputus» käigus korjas 250 tudengit mitmes Eesti linnas ukselt uksele käies annetusi Viljandi valla perede tarbeks. SOS Lasteküla kommunikatsioonispetsialist Annika Remmel lausus, et kogunenud 69 292 eurot kavatsetakse kasutada peretugevdusprogrammi käivitamiseks.

Teiste seas käis Viljandis Paalalinnas ukselt uksele Tartu ülikooli ajakirjandustudeng Anete Hela Pulk. Laupäeval pühendas ta oma ajast 12 tundi, et heategevuseks raha koguda. Pika päeva lõppsaldoks hindas Pulk 500 eurot. Sealjuures tõi ta välja, et vestles umbes saja inimesega, kellest tema hinnangul ligikaudu 30 annetada ei soovinud. «Mõni ütles paar krõbedamat sõna ka, aga ma ei võta seda isiklikult,» lausus Pulk. Ta oli väga rahul, et sai anda oma panuse laste heaks ning vihmane ja pikk päev teda maha ei niitnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles