Seasaare teater sõidab Stuttgarti

Üllar Priks
, reporter
Copy
Viljandi Seasaare teater ja teater Must JaAm toovad lavale teatrifestivalidel tunnustust pälvinud ning vaatajate südameid võitnud lavastused "Raamid" ja "Duell". Janno Puuseppa draama "Raamid" ning koomiline pereidüll "Duell" põimuvad omavahel üheks õhtuks ning toovad vaatajate ette Eesti perede lood.
Viljandi Seasaare teater ja teater Must JaAm toovad lavale teatrifestivalidel tunnustust pälvinud ning vaatajate südameid võitnud lavastused "Raamid" ja "Duell". Janno Puuseppa draama "Raamid" ning koomiline pereidüll "Duell" põimuvad omavahel üheks õhtuks ning toovad vaatajate ette Eesti perede lood. Foto: Marko Saarm

23. mail sõidab Seasaare teater Janno Puusepa lavastusega "Missioon" Saksamaale Stuttgarti, kus nelja päeva jooksul peetakse rahvusvahelist amatöörteatrite festivali.

Kui veebruari lõpul sai lavastuse demoplaat korraldajatele saadetud, ei julgenud trupp lootagi, et nad ka väljavalituks osutuvad.

"Selliste mõõtmetega festivalil üles astuda on meile esimene kord," märkis Reet Raudsepp Seasaare teatrist ning lisas, et  osavõtumaade nimekiri äratab aukartust: USA, Tšiili, Nepal, Iraan, Iisrael, Venemaa, Ungari, Tšehhi, Horvaatia, Saksamaa ja Eesti.

Raudsepa kinnitusel on oodata väga põnevaid lavastusi. "Südame teeb soojaks see, et korraldajad otsustasid ühe õhtustest koosviibimistest pühendada Eestile, paludes meil tutvustada oma maad ja kodulinna. Kaks sealset kohalikku eestlast on lubanud selleks puhuks valmistada eesti toite ja meie võtame kaasa eesti muusika kogu õhtu meelelahutuslikuks osaks. Loodame, et viljandlased hoiavad meile pöialt ja meie lubame, et viime terakese igaühest teist sinna maailmalavale."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles