Mullu hukkus liikluses kuus inimest

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ränk laupkokkupõrge juhtus 27. juunil veidi pärast kella 20 Viljandi—Karksi-Nuia maanteel Orika bussipeatuses.
Ränk laupkokkupõrge juhtus 27. juunil veidi pärast kella 20 Viljandi—Karksi-Nuia maanteel Orika bussipeatuses. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaal hukkus eelmisel aastal liiklusõnnetustes kuus inimest, mida on küll kahe võrra enam kui 2007. aastal, kuid varasemate aastatega võrreldes tunduvalt vähem.


Mullu oli Viljandimaal neli surmaga lõppenud õnnetust, kuid ühes neist hukkus korraga kolm meest. Juunis Orikal purjus juhi põhjustatud kahe auto kokkupõrke järel hukkusid kõik kolm avariisse sattunut. Veel hukkus üks jalakäija, üks mootorrattur ja üks motorolleri juht.

Viljandimaal juhtus 80 õnnetust, milles inimesed said viga. Vigastatuid oli 110.
2007. aastal hukkus maakonnas liikluses neli inimest, 2006. aastal oli aga 11 ja 2005. aastal 12 hukkunut.

Viljandi liikluspolitsei komissari Riho Kampuse sõnul on tendents liikunud paremuse suunas. «Tundub, et liiklusjärelevalve kannab vilja ja inimesed on hakanud seaduskuulekamalt käituma,» lisas ta.

Kogu Eestis hukkus mullu liikluses 133 inimest. Viimati oli nii vähe surma saanuid 1951. aastal, kui liikluses kaotas elu 140 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles