Üks küsimus

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krista Valdvee
Krista Valdvee Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi haigla kiirabiautojuhid küsivad haiglalt palgatõusu: praeguse tunnitasu 3.26 asemel 3.90 eurot. Terviseamet maksab kiirabiautojuhtide palgaks aga 4.92 eurot tunnis, millele lisandub sotsiaal- ja töötuskindlustusmaks. Viljandi haigla kommunikatsioonijuht Krista Valdvee, kuhu kaob osa sellest palgarahast?

Viljandi haigla ei oska kahjuks vastata, kas ja kuhu selline summa kaob, sest meile on terviseamet oma halduslepinguga andnud kiirabitehnikute töötasuks 3.26 eurot tunnis. Lisaks kuni 20 protsenti, mille arvelt makstakse puhkuste ja haiguste asendamised ning seadusega ettenähtud lisatasud öiste ja riigipühade valvete ning muu eest.

Esitame täna (eile — toimetus) terviseametile infopäringu ja küsime, millest see tuleneb, et meile lepinguga ettenähtud summa ja meedias väljaöeldu erinevad, ja veel nii suuresti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles