Viljandi naiskond võitis karika

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallinaiskond Viljandi Metall kaitses edukalt aasta tagasi teenitud esikohta Eesti karikavõistlustel.
Võrkpallinaiskond Viljandi Metall kaitses edukalt aasta tagasi teenitud esikohta Eesti karikavõistlustel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Võrkpallinaiskond Viljandi Metall alistas laupäeval Eesti karikavõistluste finaalkohtumises 3:0 Pärnu võrkpalliklubi võistkonna ja kaitses sellega edukalt aasta tagasi võidetud trofeed.


Kodupubliku ees karika teeninud viljandlannad võitsid esimese geimi 25:23, teise 25:19 ning kolmanda 25:17. Võitjate resultatiivsemad olid Mari-Liis Graumann ja Merilin Salben.

Naiskonna Viljandi Metall koosseisus tulid Eesti 2011. aasta karikavõitjaks Katrin Kõverjalg, Kristel Moor, Kadri Siro, Julija Mõnnakmäe, Nette Peit, Eliisa Peit, Anu Ennok, Mari-Liis Graumann, Egle Püvi, Erle Püvi, Pille Vahtra ja Merilin Salben. Naiskonna mänedžer on Margus Keerutaja, peatreener Peeter Vahtra ja treener Merle Keerutaja.

Samas peetud Eesti meeste karikavõistluste finaalis võttis oma Tallinna Selver, loovutamata Tartu Pere Leivale ainsatki geimivõitu. Tiitlikaitsjale visalt vastu hakanud Pere Leib korjas geimides 26, 24 ja 21 punkti. Võitjate poolelt olid resultatiivsemad Argo Meresaar ja Viljandist pärit Martti Rosenblatt, kaotajatest Martti Juhkamin.

Viljandist pärit mängijatest kuuluvad Martti Rosenblatti kõrval Eesti karika võitnud meeskonda veel Meelis Kivisild ja Taavi Sadam.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles