Spordiühendus hindas Sakala mänge

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaalt pälvis sporditöötaja tunnustuse Viiratsi valla haridus-, kultuuri ja sporditööspetsialist Anne Freimuth.
Viljandimaalt pälvis sporditöötaja tunnustuse Viiratsi valla haridus-, kultuuri ja sporditööspetsialist Anne Freimuth. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti maakondade spordiliite ühendava spordiliidu Jõud koosolekul valiti aasta paremaid kahes üleriigilises kategoorias.


Ühenduse aasta tegija tiitli pälvis Erich Petrovits, kes oli juulis Rakveres aset leidnud Eestimaa XIII suvemängude korraldaja ja peakohtunik. Aasta tegija kategoorias järgnesid Petrovitsile «Maalehe» ajakirjanik Sulev Oll ja Jõgevamaal peetavate spordivõistluste peakorraldaja Tarmo Raudsepp.

Aasta noortetreeneriks valiti Jaan Tamm, kes tegutseb Tõstamaal kergejõustikutreenerina.

Lisaks tunnustati Eestimaa spordiliidu Jõud aasta tegijaid kahes maakondlikus kategoorias: omavalitsuse sporditöötaja ja piirkondlik spordisündmus. Viljandimaalt pälvis sporditöötaja tunnustuse Viiratsi valla haridus-, kultuuri ja sporditööspetsialist Anne Freimuth ning sündmusena märgiti ära tänavu peetud 10. Sakala mängud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles