Hokinaised tegid kuldset ajalugu

Priscilla Õmblus
Copy
Fuuriatel aitasid võiduni jõuda kaks tublit VLND Hokikooli kasvandikku, seitsmeaastane Nathan Orav ja üheksa-aastane Mattias Palmiste.
Fuuriatel aitasid võiduni jõuda kaks tublit VLND Hokikooli kasvandikku, seitsmeaastane Nathan Orav ja üheksa-aastane Mattias Palmiste. Foto: Erakogu

Möödunud laupäeval vallutasid keppide ja uiskudega naised Tartu Lõunakeskuse liuvälja, kus peeti Sädeme hokiturniir. Selle võitis Tartu ja Tallinna esinduse ees hokiklubi Viljandi Fuuriad, kellele see oli esimene võit.

2017. aasta sügisel moodustatud naiskond jõudis treener Ragnar Soo sõnul oma esimese turniirivõiduni tänu sellele, et hakkas lõpuks ise väravaid viskama. Et selle hooaja eesmärk oli Soo sõnul saada kirja esimene võit ja meistriliiga mängudel seda saavutada ei suudetud, võib nädalavahetusel teenitud esikohta pidada eelmise poolteise aasta jooksul tehtud töö tasuks.

Tartu turniiril saadud medalid annavad treeneri sõnul hea emotsiooni ka sügisel algavateks Eesti meistrivõistlusteks, kus Fuuriad suudavad nüüd juba teistele naiskondadele loodetavasti konkurentsi pakkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles