Halliste vald müüs Õisu ühiselamu teise korraga

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallavanema sõnul on ühiselamuaegadel tehtud tubades remont, kuid praegu närib niiskus triibulisi seinu ja hammustab laevärvist tükke.
Vallavanema sõnul on ühiselamuaegadel tehtud tubades remont, kuid praegu närib niiskus triibulisi seinu ja hammustab laevärvist tükke. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Õisu ühiselamu leidis endale ostja teisel enampakkumisel, kus alghinda oli esimese korraga võrreldes vähendatud rohkem kui 20 000 euro võrra, 10 000 eurole.

«Osteti alghinnaga,» ütles Halliste vallavanem Andres Rõigas ja lisas, et mingeid hoone kasutamise eritingimusi ostjale ette ei kirjutatud.

Halliste volikogu esimehe Rein Tarkuse sõnul oli Merle Långsjö esimene, kes ostusoovi avaldas, ning tema ongi ostja. Volikogu novembrikuu istungi protokollist selgus, et vallavanema andmetel soovib uus omanik arendada majas ettevõtlust või ehitada selle elamuks.

Rõigas tõdes, et hoone suurust arvestades sobib see majandusruumideks, aga Tarkuse andmetel ei ole ehitise kasutusotstarve siiski veel sada protsenti kindel.

Ostja «Sakalale» ise kommentaare jagada ei soovinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles